Hvad er Bitcoin?

Vi har i samarbejde med Cointrader.dk skrevet dette indlæg omhandlende Bitcoin.

Bitcoin er en såkaldt digital valuta, også kaldt cryptovaluta. Bitcoin har længe været brugt til sortbørshandel på internettet, da valutaens teknologi er decentraliseret og anonym. I nyere tid er den dog blevet anerkendt som et enormt profitabelt investeringsredskab, og ligeledes som en teknologi i fremdrift.

Mange større firmaer såsom Microsoft, Amazon, Apple, Deutche Bank, Credit Suisse m.fl. ridder nu med på bølgen af firmaer, som arbejder med Bitcoin og blockchain – og med god grund. Bitcoin er nemlig steget flere tusinde procent de seneste år.

Faktisk er Bitcoin pt. den største cryptovaluta i verden, og er af samme værdi som firmaet Netflix.

Mange investorer spekulerer pt. i Bitcoin, og med rigtig god grund. Bitcoin har nemlig gjort rigtigt mange mennesker rige, og den er pt. i handel til over 30.000 kr. stykket. For år tilbage kostede den få kr. – Altså, havde man siddet med 10 stk fra 2013, så havde man i dag over 300.000 kr. på bankkontoen – og de havde kun kostet ca. 200 kr. dengang.

Det er i særdeleshed en fantastisk historie om himmelflugt, teknologi og rigdom. Spørgsmålet er, om den kan vare ved. Hos Cointrader.dk er de sikre på, at Bitcoin stigningerne kun er begyndelsen. Selv handler de ofte med cryptovalutaer, og mener, at kursfesten først er begyndt. Jan Larsen fra cointrader udtaler følgende:

“Jeg er af den overbevisning, at cryptovalutaer bliver det nye internet. Mange af teknologierne og brugen heraf, er simpelthen banebrydende. At folk råber vagt i gevær på grund af de store stigninger, kan jeg sagtens forstå. Men, og der er ét stort men – Det gjorde folk også, da internettet og den personlige computer begynde at komme på markedet. Min anbefaling er at investere de penge, du kan tåle at tabe. Om det er 1000 kr. eller en halv million, er så op til dig, men køb endelig og få en bid af crypto-kagen.” – Jan Larsen, Cointrader.

Ønsker du at følge Jan Larsens råd, kan du her læse hvordan man køber bitcoin i danmark med kreditkort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *